Review Too Faced – Sweethearts Perfect Flush Blush Candy Glow

Geplaatst op: 16-08 door Sandra

Too Faced - Sweethearts Blush

Tijdens mijn vakantie liep ik samen met mijn vriend niets vermoedend door Rhodos-stad om tot de ontdekking te komen dat er een Sephora winkel was! Daar moest ik gebruik van maken natuurlijk. 😉 Toen ik het super schattige Too Faced Sweethearts doosje zag was ik op slag verliefd. Normaal hou ik helemaal niet van dit soort kitscherige doosjes met tierelantijntjes, maar deze is zo leuk! En de kleurtjes zijn zo mooi. Ik moest hem hebben.

Too Faced - Sweethearts Blush

Too Faced - Sweethearts Blush

Dit is de verpakking waar de blush in zit. Er staat niet erg veel informatie op het doosje, dus ik heb even gekeken op de site van Sephora om te zien wat daar staat over de blush:
“Three perfect swatches of ultraflattering blush allow you to either swirl the colors together and apply or use more of one shade for a custom flush or highlight. This blush was developed with easy application and a no-fail color palette to take the guesswork out of creating a sweet, romantic flush. With a baked color formula— the same technology that allows it to truly work on all skintones—the blush can be applied as a beautiful buildable finish.”

Too Faced - Sweethearts Blush

Hierboven nog een foto van de ingrediëntenlijst. Voor mij helemaal perfect, omdat er geen parfum in zit.

Too Faced - Sweethearts Blush

De blush bevat drie kleuren; roze, koraal en een perzik tint. De roze tint heeft een fijne glinstering, de koraal tint is zo goed als mat en de perzik tint bevat glittertjes. Erg mooi en divers. Ik vind het erg leuk dat je met de drie kleuren zelf kan mixen voor de perfecte kleur blush. Verder hou ik er persoonlijk erg van dat de blush mijn wangen een mooie glans geeft. Je hebt geen highlighter meer nodig.

Too Faced - Sweethearts Blush

De pigmentatie is niet te sterk, waardoor je de blush geleidelijk kan opbouwen. Hieronder een foto van de afzonderlijke kleuren op mijn arm. Ik vind de kleuren precies goed voor op mijn bleke huidje.

Too Faced - Sweethearts Blush

Een klein nadeel dat ik kan bedenken van de blush is dat hij een beetje poederig wordt als je er met je kwast doorheen gaat. De kleuren lopen na een aantal keer gebruiken bij mij gelukkig nog niet in elkaar over, dus het mooie effect van de drie kleurtjes naast elkaar blijft wel goed behouden. Verder denk ik dat deze blush niet erg geschikt is om mee te nemen op reis door de kartonnen verpakking. Ik denk dat deze in je tas toch snel lelijk zal worden of zelfs stuk kan gaan. Ik laat hem daarom maar mooi op mijn make-up tafel staan, waar hij perfect tot zijn recht komt.

Too Faced - Sweethearts Blush

Op bovenstaande foto heb ik de blush op. Je kan zien dat de blush mijn wangen naast een gezond kleurtje ook een mooie glans geeft. De blush ziet er vrij natuurlijk uit, precies hoe ik het mooi vind!

De Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush is helaas niet in Nederland te koop, maar als je eens in het buitenland een Sephora tegenkomt raad ik je zeker aan om deze blush eens te gaan bekijken. Ook kan je de blush bestellen bij Sephora voor €28,47.

Liefs,

Sandra
Share Button

Plaats een reactie

* Verplicht