Review Nars – Amour Blush

Geplaatst op: 06-08 door Sandra

Nars - Amour Blush-5

Wat hou ik toch van het merk Nars! Ik heb al aardig wat make-up producten van dit merk in mijn bezit. Een aantal jaar geleden schafte ik mijn eerste Nars blush aan. Dit was de welbekende Orgasm blush. Ik ben hier nog steeds zo blij mee! Het is een prachtige kleur met veel pigment en hij blijft de hele dag perfect zitten. Toen ik deze zomer in een Sephora filiaal stond, kon ik mij dan ook niet beheersen om een nieuwe Nars blush aan te schaffen. Het werd de Amour blush. Als je wilt weten of ik over deze blush even enthousiast ben als over de Orgasm blush, lees dan vooral verder.

Nars - Amour Blush-1

Dit is het doosje waar de blush inzit. Die van mij is een beetje beschadigd in mijn koffer op weg terug naar huis.

Nars - Amour Blush-2

Hier kun je de ingrediënten lezen die erin zitten.

Nars - Amour Blush-3

Dit is hem dan. Ik vind het een mooie, strakke verpakking. Ook vind ik het handig dat het zo’n klein, plat doosje is. Hierdoor is hij erg geschikt om mee te nemen op reis. Het enige minpuntje aan dit doosje is dat hij van een vreemd, stroef soort plastic is gemaakt. Dit materiaal is niet makkelijk schoon te krijgen, waardoor je make-up vlekken nauwelijks van het doosje af kan poetsen.

Nars - Amour Blush-4

En zo komt de blush uit de verpakking. Mooi met plastic er overheen, zodat de blush niet beschadigd. Netjes!

Nars - Amour Blush-6

Nog een foto van bovenaf, zodat je de kleur goed kan zien. Het is een roze blush, die een heel klein beetje neigt naar oranje.

Nars - Amour Blush-7

Dichterbij zie je de oranje toon iets beter. Ook kan je zo goed zien dat de blush mat is. Ik vind het een hele mooie natuurlijke kleur. Het fijne van een matte blush vind ik dat je zelf nog highlighter aan kan brengen als je dat wil. Zo kan je zelf goed doseren hoeveel glans je wilt hebben.

Nars - Amour Blush-9

Hier een swatch op mijn hand. De pigmentatie is heel goed. Voor deze swatch heb ik mijn vinger maar een keer over de blush gehaald. Voorzichtig aanbrengen op je wangen dus!

Nars - Amour Blush-8

Hier draag ik de blush. Ik vind dat het een mooi, natuurlijk, gezond effect geeft aan mijn gezicht. De blush blijft de hele dag mooi zitten zonder te vervagen. Ik heb al gemerkt dat de blush echt heel zuinig is in gebruik. De eerste keer dat ik hem aanbracht had ik al meteen teveel blush op mijn kwast, waardoor ik erg hard mijn best moest doen met blenden om niet op een clowntje te lijken. 😉 Dat is dus even wennen, maar wel heel gunstig omdat je dus maar heel weinig product nodig hebt.

Nars is helaas niet in Nederland te koop. Zelf heb ik deze blush in Praag gekocht bij de Sephora. Wel kan je de blush bestellen op de website van Sephora voor €33,-. Heb jij een blush van Nars en zo ja, welke?

Liefs,

Sandra
Share Button

Reacties

 1. sherry says:

  Dat staat je erg goed. Ik ben erg nieuwsgierig. Ik hoor vaak over nars. Ik ben nu geneigd om eentje te gaan kopen.

 2. Susan says:

  Mooi kleurtje! Ik heb zelf nog niks van NARS.

 3. Wow, staat super mooi! Zelf nog geen blush van dit merk, maar wil er absoluut 1

 4. mc says:

  Ahh ik ben echt blij dat ik je blog heb ontdekt. Echt leuk.

 5. Привет!
  Возникает авария 123 на инверторе M300-06400420A. Аналогичные приборы ATV61E5D22N4, CIMR-XCBC40P7, CIMR-L7B45P57A установленные на экструдерах функционируют.
  Ремонт нашел через гугл здесь Ремонт RELIANCE ELECTRIC DRIVE AC/DC 63/73A 3PHASE 460/500V 40HP, 40P8171
  Пока!

Plaats een reactie

* Verplicht