Review Clinique – Chubby Lash Fattening Mascara

Geplaatst op: 30-07 door Sandra

Clinique-Chubby Lash-3

Vandaag wil ik je heel graag de Clinique Chubby Lash mascara laten zien. Ik ben zo enthousiast over deze mascara! Hiervoor gebruikte ik altijd al de Clinique High Impact Extreme Volume mascara, maar ik vind de Chubby Lash nu net iets beter en hij is nog goedkoper ook! Als je (net als elke vrouw ­čśë ) ge├»nteresseerd bent in volle, lange en diep zwarte wimpers, lees dan vooral verder voor mijn review.

Clinique-Chubby Lash-1

Het doosje, niet heel bijzonder. Gewoon netjes.

Clinique-Chubby Lash-9

Belangrijker zijn de ingredi├źnten. Zoals alle producten van Clinique bevat deze mascara ook uiteraard geen parfum.

Clinique-Chubby Lash-2

Dit is de kleur Jumbo Jet (zwart). Deze mascara is in nog drie kleuren verkrijgbaar, namelijk Portly Plum (paars), Two Ton Teal (blauw) en Massive Midnight (donker blauw). Je kan deze bekijken op de site van Clinique. Ik heb de andere kleuren zelf nog niet getest, maar ben wel heel benieuwd.

Clinique-Chubby Lash-4

Ik vind de mascara er mooi strak uitzien, niets op aan te merken. Wat ik fijn vind aan de dop is dat deze bij het dichtdraaien klikt op het moment dat hij maximaal gesloten is. Zo draai je de dop er dus altijd goed op en droogt je mascara niet uit.

Clinique-Chubby Lash-5

Dit is het borsteltje. Deze is dik met korte haartjes en gemaakt van een soort flexibel plastic. Het borsteltje werkt erg prettig. Binnen een paar streken over mijn wimpers zit de mascara er al prima op. Wat ik ook fijn vind is dat de mascara op te bouwen is, zonder dat deze gaat klonteren en een spinnenpoten effect geeft.

Clinique-Chubby Lash-8

Hier zie je op bovenstaande foto’s eerst mijn wimpers voor het aanbrengen van de mascara en daarna met de Chubby Lash mascara op. Ik vind het resultaat echt indrukwekkend. Je ziet op de eerste foto dat mijn wimpers vrij lang zijn, maar wel heel licht van kleur. Hierdoor zie je vooral de uiteinden van mijn wimpers niet zonder mascara. De Chubby Lash mascara zorgt voor een intens zwarte kleur, volume en heel veel lengte. Ik ben zo blij met dit effect!

Clinique-Chubby Lash-7

En zo ziet mijn volledige look eruit.

Clinique-Chubby Lash-6

Hier nog een look waarbij ik ook eyeliner op heb.

De Chubby Lash mascara is zowel in parfumeries zoals Douglas en Ici Paris XL, als online te koop voor ongeveer €20,-. Ben jij ge├»nteresseerd?

Liefs,

Sandra
Share Button

Plaats een reactie

* Verplicht