Over Fragrance Free

Deze blog is vooral bedoeld voor mensen die net als ik houden van beautyproducten, maar niet tegen parfum kunnen. Ook mensen met een gevoelige huid kunnen het misschien leuk vinden om deze site te bezoeken. Ik schrijf hier uitsluitend over producten die geen parfum bevatten. Daarnaast probeer ik er ook op te letten dat deze producten weinig andere allergenen bevatten.

Waarom FragranceFree.nl?

Toen ik er ruim vier jaar geleden achter kwam dat ik niet langer tegen parfum kon, dacht ik niet dat dit zoveel impact zou kunnen hebben. Ik stond er voorheen nooit bij stil waar wel en geen parfum in zit. Dat ik afscheid moest nemen van al mijn lekkere luchtjes vond ik erg vervelend. Toch was het natuurlijk wel logisch en noodzakelijk, aangezien ik hier vreselijke jeuk en rode huiduitslag van kreeg. Maar de ontdekking dat er zelfs parfum in mascara en oogschaduw kan zitten (je ruikt het niet eens), was echt een schok voor me! Wat voor beautyproducten kon ik nu nog wel gebruiken? Ik wist het niet en voelde me erg beperkt in mijn keuze. Waar ik eerst kon kiezen uit honderden merken en producten, waren er in mijn beleving nu nog maar een paar merken met een beperkt assortiment aan producten over. Tenminste dat dacht ik toen.. Daar ben ik na een tijdje behoorlijk van terug gekomen! Eigenlijk is er best veel te krijgen. Je moet er af en toe alleen even naar zoeken. Over de meeste producten die ik in de afgelopen jaren heb gebruikt ben ik erg tevreden. Ze zijn kwalitatief erg goed, soms zelfs beter dan de producten die ik voor mijn allergie gebruikte!

Werken aan mijn blog.

Op deze site vind ik het leuk om met jullie te delen wat ik fijne beautyproducten vind. Ik hou ervan om beautyproducten uit te testen. Dit doe ik eigenlijk al heel lang, omdat ik altijd erg nieuwsgierig ben naar nieuwe producten. Ik vind het heerlijk om met make-up en verzorgingsproducten bezig te zijn. Daarom vind ik het ook heel leuk om hier in de vorm van deze blog over te kunnen schrijven. Mogelijk hebben andere mensen hier dan ook nog iets aan.

Ik wil benadrukken dat ik absoluut geen expert ben op gebied van beautyproducten en/of allergie├źn. Ik ben meer een soort van “ervaringsdeskundige”. Toen ik erachter kwam dat ik allergisch ben voor parfum, heb ik veel research gedaan. Hierdoor ben ik wel meer te weten gekomen op dit gebied.

Liefs,

Sandra


Disclaimer

Alle inhoud op FragranceFree.nl valt onder een Creative Commons licentie. Alle berichten zijn zelf geschreven en een deel van de foto’s zijn gemaakt in samenwerking met stavos.nl. Alle inhoud mag gebruikt en gedeeld worden, mits deze niet bewerkt wordt, niet commercieel gebruikt wordt en FragranceFree.nl altijd vermeld wordt, inclusief een directe link naar de originele bron.

FragranceFree.nl wordt met veel zorg samengesteld. Toch zou het mogelijk kunnen zijn dat de inhoud feitelijke onjuistheden bevat of onvolledig is. De inhoud van deze website is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en niet gesponsord door derden. Verder kan de inhoud van FragranceFree.nl onderhevig zijn aan verandering en daarom op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden gewijzigd. Aan de inhoud van FragranceFree.nl kunnen geen rechten ontleend worden. FragranceFree.nl is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van deze website.