Nagellak gekocht in Praag – Opi en Orly

Geplaatst op: 27-06 door Sandra

Nagellak Praag-6

Toen ik een paar weken geleden met mijn vriend een stedentrip maakte naar Praag moest ik natuurlijk weer beautyshoppen. En ook al heb ik al meer nagellak dan ik ooit van mijn leven op zou kunnen maken, kon ik me toch niet beheersen. Ik heb altijd de smoes voor mezelf dat ik die ene specifieke kleur of finish nog niet heb en dan ga ik toch weer voor de bijl. Ik heb echt een probleem… 😛 Maar goed, de lakjes die ik gekocht heb zijn van de merken Opi en Orly. Ik ben heel blij met mijn aankopen en in dit artikel wil ik ze graag aan je laten zien, so let’s go!

Nagellak Praag-1

We beginnen met deze topper. Wow, wat vind ik deze mooi! Dit lakje van Orly in de kleur Royal Navy heeft een kobalt blauwe kleur met kleine glittertjes. Ik heb op deze foto twee dunne laagjes op en je ziet dat hij net niet helemaal dekkend is bij het uiteinde van mijn nagels. Volgende keer dus drie laagjes aanbrengen en dan is hij perfect. Ondanks dat het hier om een glitterlak gaat (die normaal erg sterk zijn), kreeg ik op dag drie toch al de eerste chips in mijn manicure. Dat is voor mijn doen (sterke nagels) best snel. Gelukkig maakt de kleur dit wel weer goed, want ik vind hem echt prachtig.

Nagellak Praag-2

Hierboven zie je een nagellak van Opi in de kleur Kiss Me – Or Elf! Dit is een roodviolet met een parelmoer-achtige finish. Ik vind dit echt een bijzondere kleur die je niet vaak ziet. De lak dekt goed, op de foto heb ik twee laagjes gebruikt. Na vier dagen waren de eerste kleine beschadigingen in de lak zichtbaar.

Nagellak Praag-3

Dit is Taupe-Less Beach van Opi. De naam van dit lakje beschrijft de kleur in dit geval perfect. Ik vind de kleur mooi naturel en deze staat naar mijn mening dan ook overal goed bij. Ook hier heb ik weer twee laagjes op. Ik heb deze lak ruim vijf dagen gedragen voordat er beschadigingen in kwamen.

Nagellak Praag-5

Maak kennis met Pixy Stix van Orly. Dit mooie zomerse roze kleurtje behoort nu al tot mijn favorieten voor deze zomer. Love it! Ik draag hier twee laagjes. Deze nagellak zat bij mij vier dagen goed op mijn nagels voordat de eerste chip erin kwam.

Nagellak Praag-4

We eindigen met een basecoat van Orly. Toen ik dit flesje Bonder zag, was ik meteen nieuwsgierig. Zoals je op het flesje kan lezen is dit een rubberized basecoat. Ik kan me voorstellen dat je nagels hier, net als rubber, stroef van worden en dat je gekleurde nagellak hierdoor dus beter hecht en minder snel zal chippen. Het fijne aan deze basecoat is dat hij lekker dun is en daardoor snel droogt. Er zit een dun kwastje in waar je precies mee kan werken. Ik heb bij het dragen van deze basecoat ook echt het idee dat het de levensduur van mijn manicure verlengt. Ook zorgt Bonder ervoor dat de gekleurde nagellak niet in mijn nagels trekt. Ik vind dit echt een hele fijne basecoat en ik denk dat ik hier nog veel plezier van ga hebben.

Liefs,

Sandra
Share Button

Plaats een reactie

* Verplicht