Review Unity Cosmetics – make-up primer

Geplaatst op: 31-03 door Sandra

Unity Cosmetics Anti-aging primer

Een primer wordt gebruikt als basis onder make-up om deze beter te laten hechten. Zo blijft je make-up vaak de hele dag mooi. Het maakt je gezicht egaler door lijntjes en rimpeltjes op te vullen. Daardoor kan een product, zoals foundation hier niet in ophopen. Zelf was ik nooit zo van de primers, omdat ik dit altijd beschouwde als een extra “plamuur” laagje. Ik vond de meeste primers te dik en niet fijn aanvoelen op mijn huid. Tot ik de primer van Unity Cosmetics ontdekte. Wat is dit een fijn product! Ik vertel jullie er in dit artikel graag meer over.

Met de primer van Unity Cosmetics blijft mijn make-up de hele dag mooi op zijn plek. Zelfs op warme dagen, als ik wat meer zweet, zit mijn make-up nog steeds mooi aan het einde van de dag. Bij mij gaat make-up zonder gebruik van een primer vaak in de lijntjes rond mijn ogen zitten. Dit ziet er erg lelijk uit. Door het gebruik van deze primer hoef ik mij hier nu geen zorgen meer om te maken. Echt fijn! De primer voelt prettig aan op mijn huid. Omdat de primer mijn huid zo zacht laat aanvoelen, doe ik hem ook vaak op wanneer ik een dagje geen make-up draag. Zo ziet mijn huid er ook gelijk een stukje egaler en gezonder uit. Door het verzorgende bestanddeel Aloë Vera wordt de huid verzorgd en gehydrateerd. Verder bevat de primer siliconen wat de huid jonger laat lijken. De primer trekt snel in, waardoor hij ook erg geschikt is als je ‘s ochtends haast hebt. Echt ideaal!

Unity Cosmetics Anti-aging primer

Zoals je kan zien op bovenstaande foto ziet de primer eruit als een doorzichtige, kleurloze gel. De primer is geurloos en zit in een mooie luchtledige pompflacon. Deze zorgt ervoor dat je de primer echt tot de laatste druppel op kan maken. Zie de foto hieronder om te zien hoe het mechanisme in de flacon werkt. De bodem van de fles wordt bij ieder pompje een klein stukje omhoog gedrukt, waardoor je alle primer uit de fles kan halen. De primer op de foto is voor ongeveer de helft op en je ziet dan ook dat de bodem van de fles zich halverwege de flacon bevindt. Echt een goede uitvinding! Ik vind primers in flesjes fijner en hygiënischer dan primers in potjes. Dit omdat je bij een potje toch vaak je vinger gebruikt, waardoor er bacteriën in kunnen komen. Ook is mijn ervaring dat potjes vaak sneller uitdrogen dan flesjes.

Unity Cosmetics Anti-aging primer

Gebruiksaanwijzing

Breng voor de primer eerst een laagje dagcrème aan op je gezicht en hals en laat deze goed intrekken. Doe vervolgens één à twee pompjes primer op je hand en verdeel dit over je gezicht en hals. Ga hierbij extra goed over de plekjes met fijne lijntjes en rimpeltjes. Let er ook op dat plekjes naast bijvoorbeeld je neusvleugel goed worden meegenomen. Dit zijn namelijk vaak de plaatsen waar make-up zich door de dag heen kan ophopen. De primer kan dit voorkomen. Laat de primer even intrekken. Bij mij gaat dit erg snel, ongeveer een minuutje. Hierna kan je jezelf verder opmaken, zoals je gewend bent met bijvoorbeeld foundation, concealer en/of poeder.

De primer is online te koop op unitycosmetics.com. Ook heb ik gezien dat de primer verkocht wordt op parfumvrij.nl. Bij beide webshops is de prijs €18,00 voor 30 ml. Dit lijkt misschien duur, maar je doet er echt super lang mee.

Gebruik jij een primer en zo ja, welke?

Liefs,

Sandra
Share Button

Plaats een reactie

* Verplicht