Kat von D gekocht in Madrid!

Geplaatst op: 25-06 door Sandra

Kat von D-1

Op vakantie in Madrid liep ik niets vermoedend de Sephora in en zag opeens het schap van Kat von D… Waaat?! Ik wist helemaal niet dat ze dit merk verkochten in Spanje! Al een hele tijd wilde ik een aantal producten van Kat von D hebben, maar vond het lastig om online de juiste kleuren te kiezen. Helemaal blij kocht ik drie items die ik vandaag aan je wil laten zien. Kijk je mee?

 Tattoo Liner

Kat von D-4

Natuurlijk wilde ik de populaire Tattoo Liner in Trooper. Dit is een zwarte, waterproof eyeliner waar ik al zoveel goede verhalen over had gelezen dat ik hem moest hebben.

Kat von D-3

De ingrediënten.

Kat von D-5

Zoals je op de foto hier boven kunt zien is het puntje mooi scherp, waardoor je heel precies kunt werken. Echt super fijn! Het lijkt een stifteyeliner, maar de tip bestaat uit haartjes die vrij stug zijn en uitlopen in een dunne punt.

Kat von D-6

Even een hartje op mijn hand om te laten zien hoe mooi zwart hij is. Wat werkt dit makkelijk!

Kat von D-7

Om te testen hoe waterproof deze eyeliner is, heb ik mijn hand even onder de kraan gehouden. Zoals je ziet blijft de eyeliner goed op zijn plek. Later toen ik de eyeliner van mijn hand wilde wassen moest ik veel moeite doen en boenen met water en zeep. Met make-up remover gaat de eyeliner er trouwens wel makkelijk af.

Lock-It Concealer

Kat von D-10

Als ik iets een verschil vind maken bij mezelf als ik make-up gebruik is het wel concealer. Ik heb best snel last van donkere kringen onder mijn ogen. Vooral als ik te weinig slaap of te weinig water drink. Met een beetje concealer onder mijn ogen zie ik er al snel een stuk minder moe uit. Ik ben daarom altijd op zoek naar de ideale concealer die mijn kringen bedekt, maar niet in de lijntjes trekt en goed op zijn plek blijft zitten gedurende de dag. Volgens de verpakking van de Lock-It Concealer zou deze 24 uur moeten blijven zitten en waterproof zijn. Ik ben benieuwd!

Kat von D-8

Hier boven de ingrediënten van de concealer. Voor mij helemaal prima!

Kat von D-13

Zonder dop zie je dat de concealer een klein tuutje heeft waar je makkelijk en hygienisch mee kan werken. Zo pak je niet snel teveel.

Kat von D-11

Dit is kleur 16 Light. Om de dekking te checken heb ik eerst een drupje van de concealer op het hartje gesmeerd. Ik merk al meteen dat je niet veel nodig hebt. Dit is eigenlijk al teveel.

Kat von D-12

Wow, wat een dekking! Ik ben echt mega enthousiast. Dit is maar een heel dun laagje concealer en kijk hoe vaag het hartje al is geworden. Mijn kringen zijn soms wel donker, maar natuurlijk nooit zo zwart als de eyeliner (zou wat zijn!), dus dit moet wel een goede dekking geven onder mijn ogen.

Everlasting Liquid Lipstick

Kat von D-15

Terwijl ik in het Kat von D schap aan het snuffelen was tussen alle mooie make-up producten, werd ik helemaal blij van alle kleuren die er waren van de Everlasting Liquid Lipsticks. Ik koos een mooie lichtroze kleur om uit te proberen. Ik was vooral erg benieuwd of deze lipstick ook echt zo lang zou blijven zitten.

Kat von D-19

Dit is de kleur Melancholia.

Kat von D-16

De lipstick heeft een kleine sponsapplicator waarmee je heel precies kunt werken.

Kat von D-17

Kat von D-21

Ik hou echt van deze kleur die mooi mat opdroogt. En wat de naam van de lipstick al doet vermoeden, hij blijft echt lang zitten. Ik kan er zelfs gewoon mee eten en drinken zonder dat de lipstick vervaagd!

Kat von D-18

Tot slot nog even de ingrediënten.

Totale look

Kat von D-20

Hier draag ik de eyeliner, de concealer (alleen onder mijn ogen) en de lipstick. Ik vind dit een hele mooie, frisse look en ben heel blij met alle Kat von D spulletjes. Het is dan ook heel jammer dat dit merk niet gewoon in Nederland te koop is. Maar goed, dan moet ik dus maar gewoon wat vaker op vakantie naar Spanje. 😉 Oké, even serieus weer… Je kan de make-up producten van Kat von D ook gewoon bestellen op de website van Sephora. Ik betaalde voor de Tattoo Liner €20,-, voor de Lock-It Concealer €25,90 en voor de Everlasting Liquid Lipstick €20,-.

Liefs,

Sandra
Share Button

Plaats een reactie

* Verplicht