Essie nagellak – Lentekleurtjes

Geplaatst op: 16-04 door Sandra

ff140416_01

De winter is eindelijk voorbij, dus berg al je donkere kleuren nagellak maar op. Het is tijd voor vrolijke en frisse lentekleurtjes! Vandaag wil ik je er drie laten zien uit mijn collectie van Essie. Wat hou ik toch van dit merk! De lakjes van Essie zijn erg populair en dat is niet voor niets. Er zijn zoveel kleuren om uit te kiezen, de één nog mooier dan de andere. Ik moet meestal de winkel uitgesleept worden, om me tegen mezelf te beschermen. Ik wil ze allemaal! Niet echt goed voor je portemonnee, want een potje kost €9,99 voor 13,5 ml, dus dat is best prijzig. De kwaliteit maakt gelukkig wel een hoop goed.

Alle nagellakjes van Essie hebben leuke namen, zo laat ik vandaag de kleuren Tart Deco, Mint Candy Apple en Muchi Muchi zien. Dat klinkt toch super schattig? De lakjes dekken meestal goed, blijven lang mooi (bij mij soms wel tot 5 dagen zonder te chippen!), drogen super snel en lakken erg fijn met het brede kwastje. Als ik mijn nagels wil lakken en ik heb haast, kies ik meestal voor Essie. Je bent dan zo klaar en het resultaat is prachtig. Ik vind het erg fijn dat Essie nu sinds een paar jaar gewoon bij drogisterijen Etos en DA te koop is. Dat is makkelijk en altijd wel in de buurt.

Als eerste de kleur Tart Deco. Dit is een oranje/roze kleur die dekt in twee laagjes. Ik vind het echt een mooie kleur die je niet vaak ziet.

ff140416_02

Vervolgens zie je hieronder Mint Candy Apple. Dit is een mintgroene pasteltint die dekt in twee laagjes. Volgens mij is dit echt zo’n kleur die bij iedereen mooi staat. Als ik hem op heb, wordt ik er altijd vrolijk van. Dit is echt één van mijn favoriete lakjes van dit moment.

ff140416_03

Als laatste Muchi Muchi. Dit is een mooie, naturelle, licht roze tint, die niet volledig dekkend is. Je kunt hem aanbrengen in de intensiteit die je zelf het mooiste vind. Je ziet hem hieronder eerst met twee laagjes en daarna met drie laagjes. Ik vind het bij nude kleuren vaak wel mooi als je nagel nog een beetje zichtbaar is door de lak heen. Toch vind ik bij deze lak drie laagjes het mooiste staan, omdat je bij twee laagjes een beetje een streperig effect krijgt. Zonde!

ff140416_04

ff140416_05

Wat vind je van deze lakjes en wat zijn jouw favoriete Essie lentekleurtjes?

Liefs,

Sandra
Share Button

Plaats een reactie

* Verplicht