Review Dr. van der Hoog – Hypo Sensitive masker

Geplaatst op: 19-04 door Sandra

ff140419_01

Laatst was ik in de Etos en zag ik dat de Dr. van der Hoog producten in de aanbieding waren. Twee voor de prijs van één! Mijn oog viel meteen op het Hypo Sensitive masker. Dit masker zou een hydraterende, kalmerende en ontspannende werking moeten hebben op de huid. Verder zou het beschermen tegen vrije radicalen, die zorgen voor huidveroudering. Het masker bevat geen parfum en kleurstoffen en net als alle producten van Dr. van der Hoog ook geen parabenen en minerale oliën. Dit leek me wel een goed product voor mijn gevoelige huidje!

Ik was er al blij over dat dit masker in een tube zit, omdat ik dit veel hygiënischer vind dan maskers in een potje. Maar toen ik ontdekte dat het een tube is met een kwast, was ik echt enthousiast. Super handig! Ik vind het altijd fijner om maskers aan te brengen met een kwast dan met mijn vingers. Met een kwast kan je een masker egaal verdelen en je komt overal goed bij. Ik maak normaal gesproken gebruik van een platte foundation kwast, maar dat is hier dus niet nodig. Je knijpt het masker als het ware door de haren van de kwast heen en kan het dan direct uitsmeren. Door te draaien kan je de kwast aan en uit zetten, waardoor deze nooit kan gaan lekken als je de tube bijvoorbeeld een keer meeneemt in je tas. Hier is echt over nagedacht!

ff140419_02

Ingrediënten

Op de website van Dr. van der Hoog staat het volgende vermeld over de werkzame bestanddelen van het masker.

  • Imindinyl (Tamarinde-extract): activeert het natuurlijk afweermechanisme van je huid. Het beschermt de huid tegen vrije radicalen en zorgt voor langdurige hydratatie van de huid.
  • Panthenol (Pro-Vitamine B5): heeft een verzorgende en kalmerende werking op je huid. Bovendien heeft het een hydraterende werking op je huid, waardoor uitdroging voorkomen wordt. Ook verbetert het de elasticiteit van je huid.
  • Allantoïne: een tarwekiemextract dat een verzachtende en kalmerende werking op je huid heeft. Vermindert huidirritaties, waardoor je huid zacht en glad aanvoelt.
  • Mineralen (magnesium en zink): ondersteunen het herstellend vermogen van je huid.
  • Sepilift (DPHP): lipo-aminozuur vermindert de afbraak van elastine, waardoor rimpels en droogtelijntjes worden vervaagd. De vochtbalans in je huid wordt gereguleerd en je huid wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf.

ff140419_03

Het masker dient op een schone huid te worden aangebracht. Je kan het dan 10 tot 15 minuten laten inwerken. Hierna kan je het eraf wassen met een washandje met lauwwarm water. Het is verder wel belangrijk om de kwast van de tube goed schoon en droog te maken. Dit gaat erg makkelijk met warm water en een beetje milde zeep. Als ik het masker op heb voelt het lekker koel aan. Na gebruik voelt mijn huid gehydrateerd en zacht. Ook lijkt het een beetje te helpen tegen de roodheid waar ik vaak last van heb. Het is geen wondermiddel, maar ik vind het een fijn masker om mijn huid snel een oppeppertje te kunnen geven. Ik gebruik het ongeveer één keer per week en dat voelt erg goed.

ff140419_04

Het Hypo Sensitive masker is te koop bij drogisterijen, zoals Etos, Kruidvat en DA, maar ook in de webshop van Dr. Van der Hoog. Het masker kost €9,10 voor een tube van 50 ml, maar met een leuke actie kan het dus voordeliger uitpakken. Ik ben blij dat ik dit masker tegen ben gekomen en vind het dan ook zeker een aanrader!

Als jij nog goede tips hebt voor een lekker gezichtsmaskertje zonder parfum, laat het me dan vooral weten! Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen te proberen.

Liefs,

Sandra
Share Button

Plaats een reactie

* Verplicht