Review Bobbi Brown – Art Sticks

Geplaatst op: 17-04 door Sandra

Bobbi Brown - Art Stick-3

Ik ben al in geen tijden meer zo gek geweest op een lippenstift als op de Art Sticks van Bobbi Brown. Dit zijn goed gepigmenteerde lippotloodjes met een semi-mat effect, die urenlang mooi blijven zitten op de lippen zonder ze uit te drogen. Zelf heb ik er altijd zo’n hekel aan als lippenstift snel vervaagd. Ik vergeet gedurende de dag vaak te checken of mijn lippenstift nog goed zit. Met de Bobbi Brown Art sticks heb ik daar geen omkijken meer naar. De lippenstift blijft super goed op zijn plek. Ik werk het gedurende de dag meestal alleen even bij nadat ik iets heb gegeten of gedronken en zelfs dat hoeft niet altijd. Als je benieuwd bent welke kleuren ik heb, kijk dan vooral even verder!

Bobbi Brown - Art Stick-2

Dit zijn alle drie de kleuren op een rij. Van boven naar beneden zie je Hot Berry, Dusty Pink en Bright Raspberry.

Bobbi Brown - Art Stick-7

Hier een foto van de potloodjes zonder dop (links Bright Raspberry, rechts Dusty Pink en boven Hot Berry. Ik heb ze al vaak gebruikt en ook al een keer moeten slijpen. Ik krijg ze zelf niet meer zo mooi scherp geslepen als toen ze uit de verpakking kwamen, maar dat geeft verder niet. Het aanbrengen gaat nog steeds makkelijk. Wat ik wel jammer vind, is dat door het slijpen er steeds een beetje lipstick verloren gaat. Wat ik daarom doe is het slijpsel opvangen op een tissue en met een kwastje de kleur oppakken en op mijn lippen aanbrengen. Zonde om weg te gooien! De puntenslijper hoef je overigens niet zelf aan te schaffen, deze krijg je erbij als je een Art Stick koopt.

Bobbi Brown Art Sticks-8

Hier de swatches op mijn arm. Van links naar rechts zie je Bright Raspberry, Dusty Pink en als laatste Hot Berry.

Bright Raspberry

Bobbi Brown - Art Stick-5

Bobbi Brown Art Sticks-9

Bright Raspberry is een wat diepere fuchsia roze tint en is minder fel dan Hot Berry. Dit was de eerste Art Stick die ik kocht en ik ben er nog steeds super blij mee.

Dusty Pink

Bobbi Brown - Art Stick-6

Bobbi Brown Art Sticks-11

Dusty Pink is wat meer een nude tint. Hij is bij mij net wat donkerder dan mijn eigen lipkleur. Het is een licht roze kleur met een klein beetje bruin erin. Ik vind het mooi natuurlijk staan en draag deze kleur graag als ik mijn ogen wat zwaarder heb opgemaakt of als ik voor een wat meer naturelle look ga.

Hot Berry

Bobbi Brown - Art Stick-4

Bobbi Brown Art Sticks-13

Hot Berry is mijn favoriet van de drie. Deze kleur is limited edition en toen ik hem zag, moest ik hem hebben. Deze kleur knalt echt van je lippen. Ik hou ervan!

Bobbi Brown Art Sticks

Van links naar rechts: Bright Raspberry, Dusty Pink & Hot Berry.

De Bobbi Brown Art Sticks zijn er momenteel in 14 tinten. Ze zijn te koop bij o.a. Douglas en de Bijenkorf voor € 27,- per stuk.

Liefs,

Sandra
Share Button

Plaats een reactie

* Verplicht